1 0 6000 0 300 75 30 https://chudenka.com 960 0
site-mobile-logo
site-logo

McDonald’s ще използва опаковки за популяризиране на ваксините срещу COVID-19

Веригата за бързо хранене си партнира с Белия дом и насърчава своите клиенти да се ваксинират.

Статия от today.com разглежда новина излязла тези дни в американски сайтове, а именно, че МакДоналдс много са се загрижили за здравето на потребителя.

McDonald’s скоро ще обслужва клиентите си с приятелско напомняне да получат своята ваксина срещу COVID-19 . 

Веригата за бързо хранене си партнира с администрацията на Байдън в кампанията си „Ние можем да направим това“, за да помогне за споделянето на информация за ваксините със своите клиенти в цялата страна и ресторантът планира да разпространи думата по много начини през следващите месеци.

Като част от кампанията, McDonald’s ще представи информация за ваксините срещу COVID-19 от доверени трети страни на билборда си на Таймс Скуеър по-късно този месец. Билбордът се намира точно над един от емблематичните ресторанти на McDonald’s в страната, така че компанията се надява да получи много поглед върху него.

Ако си мислите, че това е шега или някаква гавра – Компания №1 в света по нездравословно хранене да ни прокарва мерки за защита и опазване на здравето, то мислите правилно.

Храната в МакДоналдс е полезна, точно колкото ваксината в създаването на имунитет.

Можем да го направим, но може и да не го правим (все още).

Статията продължава като разказва как действа цялата кампания.

През юли McDonald’s ще пусне нови горещи чаши McCafé и стикери за печат на McDelivery, които ще насочват клиентите към vaccines.org, сайт, който е пълен с информация как да се предпазите от COVID-19 и как да намерите час за ваксинация. Новата опаковка е елегантна и жизнена и включва карта на Съединените щати с логото „We Can Do This“.

Кампанията „ Ние можем да направим това“ официално стартира през март и представлява многомилиардна обществена образователна кампания, която ще включва реклами по телевизията, радиото, онлайн и социалните медийни платформи.

Гена Гент, вицепрезидент на McDonald’s в САЩ за глобалната обществена политика и връзки с правителството, обясни, че участието на компанията в кампанията е естествено продължение на работата, която веригата за бързо хранене е свършила в подкрепа на общностите и местните квартали по време на пандемията,

„Всички искаме да защитим себе си и близките си и да бъдем отново заедно с нашите общности. McDonald’s е развълнуван да направим нашата част за хората, на които обслужваме, предоставяйки им проста информация, която може да им помогне да бъдат в безопасност“, каза Гент в изявление .

Информацията наистина е „проста“. Ако си стигнал до там да взимаш дългосрочно решение за здравето си съветван от кутийка картофки, може би трябва да се замислиш над вземането на решения в живота си.

McDonald’s беше ранен поддръжник на ваксината и още през февруари веригата за бързо хранене обяви, че ще осигури четири часа платено време на служителите, които са получили ваксината си.

„Ваксинацията е от съществено значение в борбата срещу пандемията и ние активно насърчаваме служителите на McDonald’s да предприемат тази важна стъпка“, каза в изявление по това време Тифани Бойд, главен служител по подбор на персонала в САЩ в McDonald’s.

Бих завършил като изкажа лично мнение, че ваксината е от съществено значение в борбата срещу пандемията, колкото храната в Макдоналдс е от съществено значение в борбата с килограмите.

Предишна
Розов чадър сред мрак
фалшиви обяви за имоти
Следваща
Внимавайте...
0 Коментари
Напиши коментар