1 0 6000 0 300 75 30 https://chudenka.com 960 0
site-mobile-logo
site-logo

Ново Публицистично Предаване ще Даде Думата на Обикновените Граждани (Стартира скоро)

Тръгнал да прави предаване един беден продуцент. Имал страхотна идея...

Млад и надъхан, нов продуцент, отишъл в БТВ, Нова, БНТ, общо взето минал през всички по-големи медии за да им представи концепцията си за ново публицистично предаване.

– Давайте, разкажете ни за проекта.

– Това ще е нещо, от което обществото има много нужда в момента. Ще дадем трибуна на различните гледни точки, ще споделим информация, която не се показва в новини и други предавания. Неудобни факти и по-задълбочен поглед върху нашумелите теми. А и най-важното – ще дадем цели 30 мин. ефирно време, в което на живо ще се обаждат граждани искащи да изкажат позицията си в ефир! Страхотно ще е, нали?

– Благодарим Ви, ще Ви изпратим отговор скоро. 
След няколко дни на трескаво чакане, продуцентът получил един колективен отговор. Учуден как така всички телевизии действат в синхрон, нетърпеливо отворил писмото.

В него пишело:

„Страхотна идея, с малки корекции и доработки и имате зелена светлина! Само ще махнем частта с различните гледни точки (ние имаме одобрени хора, които да представят всичко по подходящ начин), неудобните факти (тук им казваме конспирации), задълбочения поглед също не е добър, а зрители да се обаждат в ефир? Сигурно се шегувахте?
След необходимите корекции предаването Ви може да стартира. 
Подходящи имена, които можем да Ви предложим са: „Меморандум“, „Лице в пода“, „Панорама“, „Непресечна точка“, „Моят ден“, „На без фокус“, „110 минути“, “ Още по-малко от деня“. Само ще проверим кое е свободно.

– Посолство на Съединените Американски Щати

Предишна
фалшиви обяви за имоти
Внимавайте...
Следваща
0 Коментари
Напиши коментар