1 0 6000 0 300 75 30 https://chudenka.com 960 0
site-mobile-logo
site-logo

Как да Направим Много Пари от Интернет и да се Излежаваме Безгрижно под Палма

Внимание: Статията не включва ниюо от следните - инфлуенсъри, фейк гурота, ютубъри.

Във време, в което мечтата на много млади и стари хора е да им паднат куп пари без да си мърдат пръста, печеленето на пари от интернет е едно от тези неща, които могат да ни осигурят безгрижни дни с коктейл в ръка на някой азиатски плаж.

Или поне така изглежда преди да сме се захванали.

Да се върна на първото изречение, айде старите ги разбирам, изморили са се да бъхтят цял живот за незадоволителна заплата, но това с 18 годишни с единствена мечта в живота – печалба от лотарията е тревожен признак за безидейността и мързела на младите ни хора.

И нека пак се върнем на парите и интернет. Днес дори не е нещо шокиращо ако чуем, че някой успява да живее ( и то добре) без да ходи на работа по 8 часа на ден, без да има шеф и месечна заплата.

Интернет доминира всички останали информационни канали и докато едни порсто убиват време и мозъчни клетки, то други виждат възможности и яхват вълната.

Как да стане това с печеленето на пари онлайн?

  • С намиране на бизнес, който работи
  • С изследване на успешни примери
  • С желание и страст за развитие
  • С много работа и десетки провали

Тук идва трудния момент, в който повечето от вас си казват – „ми то по-добре да си бачкам нещо нормално, там поне нищо няма да правя и ще си получавам едни 800 лв. ама ще са ми сигурни“

Разбирам ви и няма да ви се разсърдя.

Но ако сте от хората, които мислят, че развитието е постоянно и продължава след 4-ти курс и диплома за висше образование, ако сте от тези, за които да повтаряш едно и също действие всеки ден не е приемлив сценарии, за следващите 40 години от трудовия ви живот, или просто усещате, че установения ред не ви удовлетворява.

Събуждате се без желание за старт на деня и заспивате само защото ако не поспите 6-7 часа утре няма да изкарате работния ден.

То тогава, и не само, може би вие сте от тези хора, които искат да направят нещо „свое“ и да кажат майната ви дъртаци „глейте как са прай“!

„Но Пешо, ти знаеш ли колко е трудно, трябва да имаш едни 3-4 хиляди да започнеш, а и конкуренцията е толкова голяма, ще трябва да работиш по 20 часа и едва ли ще си на плюс скоро. На твое място аз не бих.“

Всеки има по един или повече такива приятели, които ако видят пламака за промяна у някой, ще се опитат да го загасят светкавично.

Това обикновенно е човекът без желание за живот, който някога е имал по-висши идеи за развитие, но не е имал смелостта да ги последва. Сега за да не се чувства още по-зле в собствената си житейска ситуация, прави всичко по силите си и хората около него да не се развиват.

П.С. Тях може спокойно да виждате по-рядко и за кратко.

Истински начини за Изкарване на Пари Онлайн с Нулев или Минимален Начален Капитал

Животът и успехът в него не са лесно уравнение. Ако нещо работи за някой и му носи пари и щастие, то за теб може да не носи нито едно от двете, дори да правиш всичко на пръв поглед правилно и точно както друг го прави.

За това днес има многобройни начини да се печели онлайн, а нови излизат непрекъснато.

В този пост ще ги разделя на две основни категории – за едните ще ни трябва собствен сайт, за другите не.

Пасивен и Активен Доход

За бизнес, който генерира пасивен доход може да се приеме всеки един, в който сме инвестирали време, усилия и пари във времето и планираме да ни носи печалба в бъдеще, когато дори може да не му обръщаме внимание.

Пример: Създаваме сайт, качваме съдържание, оптимизираме го и публикуваме рекламни баннери или линкове към партньори. Месеци след това сайтът е започнал да генерира пасивен доход от посетителите които вече го откриват.

Да, това е за мен! Ще лежа и ще изкарвам пари!

Малко вероятно е да стане точно така, дори да има някакъв резултат на автопилот, ако искаме нещо съществено работата е много и постоянна.

Пример за активен доход е всяка стандарта работа, за която заменяме Х време или свършена работа за Y пари.

В онлайн бизнесът, пример за активен доход (основно, тъй като възможностите са много и често се смесват) е онлайн магазинът, при който за да печелим, всеки ден трябва да изпращаме поръчаните стоки до до потребителите ни.

След време ако магазинът ни се развие можем да наемем хора, които да вършат тази работа, разбира се.

Как да печелим от сайта ни?

Реклами на клик – печелиш когато някой кликне на рекламата в сайта ти. За БГ трафик мрежите и заплащането са нищожни, по-подходящо е ако пишеш на английски.

Affiliate marketing / партньорски програми – промотираш различни продукти и услуги, подбрани според съдържанието на сайта ти и получаваш комисионни за осъществени продажби (най-вече) през твоя уникален линк. За EN сайтове възможностите са необятни, за БГ не са много. Виж Profitshare.

Онлайн магазин – тук всичко е ясно. Единият вариант е да намериш вносител, по възможност на не много разпространени продукти, които се срещат във всеки трети магазин. Другият, вероятно краткосрочен избор е лесният – китайски продукти от Алиекспрес, възможен е и дропшипинг.

Последен едит: Има много за дописване, а нещата се менят толкова бързо. Все пак инфото горе е вечно зелено. Ползвай го и ти да направиш нещо „зелено“.

Предишна
Допълнителни Отстъпки до -25% от Популярни Онлайн Магазини
Следваща
Живеем ли Ж...
0 Коментари
Напиши коментар