1 0 6000 0 300 75 30 https://chudenka.com 960 0
site-mobile-logo
site-logo

Златна рибка в кръгъл аквариум (колба) ?

Ако искаш да гледаш златни рибки, вземи си аквариум, помпа и всичко както си трябва. 15-20л. на една рибка, това е положението!

Телевизия, кино, реклами, приятели и приятели на приятели, всеки един от нас е виждал някъде клета Златна рибка да плува в малко кръгло съдче. Е значи няма проблем щом всичко го правят? Има!

Това е едно масово недоразумение, което се повтаря от години и поколения наред. Поставена там, рибката не може да се развие правилно, което драстично намаля продължителността на живота ѝ.

Без да правим статията много сложна и информативна. Ще посочим главните причини правещи отглеждането на Златни рибки в колба лоша идея.

Купи си Бета! Те са красиви, непретенциозни и ще се радват на красивия ти съд.

Само трябва да знаеш, че мъжките са по-красивите. Живеят само по единично, за да не се убият и трудно ще отгледаш поколение, защото размножаването е сложен процес – Перфектната риба за зает човек (или малко дете)!

От къде да си Купя Колба (аквариум)

Всеки зоомагазин, или поне тези в които продават рибки. Може да се открият и в магазини за домашни потреби, декор, кухненски принадлежности и т.н.

Понякога има разлика в качеството, някои са от прекалено тънко стъкло, имат леки драскотини по ръба, така, че ако си поръчаш онлайн, може и да те изненадат неприятно. Трябва ръка да пипне в случая с колбите.

Предишна
Следваща